NOUTATI – GDPR

NOTA DE INFORMARE 

Privind Protectia Datelor Personale Societatea

SC Indigo Consulting S.R.L, cu sediul in Brasov, str. Parcul Mic nr 1, jud. Brasov, cu privire la contractul incheiat / contractele incheiate/ intre parti, in contextul noilor standarde europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation) va aduce la cunostinta urmatoarele :

 1. Respectam dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si punem in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor privitoare in mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.
 2. Prelucram datele de indentificare ale societatii dumneavoastra(sediu, denumire, adresa),  precum numele si prenumele dumneavoastra  cuprinse in contractul incheiat cu noi, pentru: – executarea contractului incheiat cu dumneavoastra , inclusiv realizarea activitatilor efectuate de noi in interesul dumneavoastra , in virtutea contractului dintre noi ; – indeplinirea obligatiilor fiscale legate de plata onorariului; – indeplinirea obligatiei noastre profesionale de tinere a evidentei contractelor incheiate. Aceste date vor fi pastrate pe durata tinerii evidentelor societatii.
 3. Prelucram numele societatii, numarul dumneavoastra de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail, pentru: comunicarea cu dumneavoastra. Aceste date vor fi pastrate pe durata tinerii evidentelor societatii.
 4. Prelucram datele cuprinse in solicitarile si informarile dumneavoastra catre noi si datele prepusilor si tertilor cuprinse in inscrisurile pe care ni le aduceti la cunostinta, pentru: realizarea obiectului din contractul semnat intre parti. Aceste date vor fi pastrate pe durata executarii contractului dintre dumneavoastra ca societate si societatea noastra .
 5. Nu utilizam datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizata si nici pentru realizarea de profile. Nu luam niciodata decizii automate cu privire la dumneavoastra . Utilizam mijloace tehnice pentru stocarea datelor in conditii de securitate. Nu prelucram date in scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.
 6. Respectam si asiguram in mod strict secretul profesional. Nu dezvaluim datele decat pentru realizarea intereselor dumneavoastra  ca societate sau indeplinirea obligatiilor asumate prin contract.
 7. Revizuim in fiecare an datele colectate, analizand in ce masura pastrarea lor este necesara scopurilor mentionate, intereselor dumneavoastra legitime sau indeplinirii obligatiilor legale de catre societate . Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse .
 8. Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor .  In acest caz atat societatea cat si reprezentantii sai sunt exonerate de raspundere . Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra la adresa de e-mail: office@indigoconsulting.ro sau prin orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui. Va vom raspunde deindata .

Cu respect,

Echipa Indigo Consulting SRL


Siguranță, competență și profesionalism!

Cere oferta acum!Indigo Consulting SRL stabileste legaturi de colaborare cu organizatii care au inteles ca :
Un sistem de management implementat si certificat ISO este o investitie care trebuie sa aduca profit prin o mai buna organizare si functionare a organizatiei (institutiei) dumneavoastra.

Nu merita sa platiti pentru a avea o bucata de hartie (certificat ISO), decat daca plata este acoperita de un sistem functional. Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana va aduce obligativitatea ca fiecare organizatie (institutie) sa respecte cerintele si legislatia europeana.

De ce consultanta ISO? De ce certificare ISO?

Consultanta ISO poate fi vazuta fie ca o metoda de a oferii ajutor fie in cadrul unei activitati, fie ca un serviciu profesional pentru certificare ISO. Ajutam organizatiile sa raspunda oricarei cerinte venite din partea unui organism de certificare ISO, inspectii autorizate sau client.

Asiguram intelegerea cat mai usoara si mai rapida a cerintelor standardelor internationale ISO, astfel incat sa permita alinierea organizatiei la aceste cerinte. De asemenea consultanta ISO trebuie sa duca la formarea in timp a unei culturi la nivelul organizatiei.

 – Etapele implementarii unui Sistem de Management ISO –

 1. Semnarea contractului de prestari servicii;
 2. Evaluarea organizatiei;
 3. Elaborare documente: (studiu client; incepere implementare);
 4. Implementare documente in cadrul organizatiei: (teme de rezolvat; neconformitati);
 5. Audituri interne: Actiuni corective;
 6. Analiza de management;
 7. Asistenta la auditul de certificare;
 8. Asistenta post-certificare.

 

 

Una din cerintele Standardelor Internationale de Management ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / HACCP / ISO 22000 este aceea de imbunatatire continua.

Indigo Consulting va acorda sprijin in mentenanta sistemelor certificate ISO, prin supravegheri periodice a:

 • proceselor desfasurate, a modului de desfasurare si a legaturilor dintre ele
 • documentatiei sistemelor de management
 • identificarii, pastrarii, protejarii, retragerii si arhivarii inregistrarilor
 • efectuarii auditurilor interne de catre personal calificat
 • coordonarii sistemului de actiuni corective/ preventive
 • efectuarii analizelor de management
 • dezvoltarea sistemelor de management pe masura dezvoltarii organizatiei (institutiei)
 • instruirii personalului cu responsabilitati in calitate / mediu / sanatate si securitate ocupationala / siguranta alimentului.
 

Date contact

S.C. Indigo Consulting S.R.L.

E-mail: indigo.consulting@hotmail.com / office@indigoconsulting.ro

Tel/ Fax0742048159 / 0368 451 847

 

SC INDIGO CONSULTING SRL – certificare iso

(0040) 742.048.159

Brasov, str. Parcul Mic, nr. 1

www.indigoconsulting.ro

Formular de contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Please leave this field empty.