De ce INDIGO CONSULTING?


Indigo Consulting s-a infiintat cu scopul de a face serviciile de implementare de sisteme de management ISO pentru certificare ISO  accesibila tuturor companiilor, indiferent de marimea acestora.

 • Solutiile de implementare  de sisteme de management ISO oferite vor fi pe deplin adaptate profilului afacerii dumneavoastra.
 • Beneficiem de flexibilitate / mobilitate si realizarea in timp optim a lucrarilor de implementare de sisteme de management ISO oferite.
 • Va garantam prin calitatea serviciului de implementare de sisteme de management ISO oferit, obtinereaCertificatului ISO 9001″ (ISO 14001 ; ISO 45001 ; HACCP/ISO 22000) indiferent de organismul de certificare ales.
 • Unicitatea serviciilor de implementare de sisteme de management ISO si cerificate ISO oferite de noi consta in flexibilitatea de care dispunem.
 • Dispunem de personal calificat privind implementare de sisteme de management ISO, cu ani de experienta si cu deschidere spre instruirea permanenta pentru certificare ISO.
 • Invatam din greselile noastre si evitam repetarea lor.

Adoptarea unui sistem de management ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 45001/ HACCP/ ISO 22000 ar trebui sa fie o decizie strategica a unei organizatii. Proiectarea si implementarea unui sistem de management ISO, al unei organizatii sunt influentate de necesitati diferite, de obiective specifice, de produsele/ serviciile pe care le furnizeaza, de procesele utilizate si de marimea si structura organizatiei. Prin acest Standard International ISO nu se intentioneaza impunerea unei uniformizari a structurii sistemelor de management ISO sau uniformizarea documentatiei.

Siguranță, competență și profesionalism!

Cere oferta acum!Indigo Consulting SRL stabileste legaturi de colaborare cu organizatii care au inteles ca :
Un sistem de management implementat si certificat ISO este o investitie care trebuie sa aduca profit prin o mai buna organizare si functionare a organizatiei (institutiei) dumneavoastra.

Nu merita sa platiti pentru a avea o bucata de hartie (certificat ISO), decat daca plata este acoperita de un sistem functional. Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana va aduce obligativitatea ca fiecare organizatie (institutie) sa respecte cerintele si legislatia europeana.

De ce consultanta ISO? De ce certificare ISO?

Consultanta ISO poate fi vazuta fie ca o metoda de a oferii ajutor fie in cadrul unei activitati, fie ca un serviciu profesional pentru certificare ISO. Ajutam organizatiile sa raspunda oricarei cerinte venite din partea unui organism de certificare ISO, inspectii autorizate sau client.

Asiguram intelegerea cat mai usoara si mai rapida a cerintelor standardelor internationale ISO, astfel incat sa permita alinierea organizatiei la aceste cerinte. De asemenea consultanta ISO trebuie sa duca la formarea in timp a unei culturi la nivelul organizatiei.

 – Etapele implementarii unui Sistem de Management ISO –

 1. Semnarea contractului de prestari servicii;
 2. Evaluarea organizatiei;
 3. Elaborare documente: (studiu client; incepere implementare);
 4. Implementare documente in cadrul organizatiei: (teme de rezolvat; neconformitati);
 5. Audituri interne: Actiuni corective;
 6. Analiza de management;
 7. Asistenta la auditul de certificare;
 8. Asistenta post-certificare.

 

 

Una din cerintele Standardelor Internationale de Management ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / HACCP / ISO 22000 este aceea de imbunatatire continua.

Indigo Consulting va acorda sprijin in mentenanta sistemelor certificate ISO, prin supravegheri periodice a:

 • proceselor desfasurate, a modului de desfasurare si a legaturilor dintre ele
 • documentatiei sistemelor de management
 • identificarii, pastrarii, protejarii, retragerii si arhivarii inregistrarilor
 • efectuarii auditurilor interne de catre personal calificat
 • coordonarii sistemului de actiuni corective/ preventive
 • efectuarii analizelor de management
 • dezvoltarea sistemelor de management pe masura dezvoltarii organizatiei (institutiei)
 • instruirii personalului cu responsabilitati in calitate / mediu / sanatate si securitate ocupationala / siguranta alimentului.
 

Date contact

S.C. Indigo Consulting S.R.L.

E-mail: indigo.consulting@hotmail.com / office@indigoconsulting.ro

Tel/ Fax0742048159 / 0368 451 847

 

SC INDIGO CONSULTING SRL – certificare iso

(0040) 742.048.159

Brasov, str. Parcul Mic, nr. 1

www.indigoconsulting.ro

Formular de contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Please leave this field empty.